Handscanners

Het registreren van iedere beweging die uw vee in de keten maakt is belangrijk voor controle en traceerbaarheid, wat leidt tot een hogere transparantie en betere voedselveiligheid. Het is echter een foutgevoelig proces dat veel tijd kan kosten en daarom automatiseert Twaka deze werkzaamheden zoveel mogelijk. De handscanners van Twaka ontvangt u met de Twaka-app reeds geïnstalleerd. Met deze app kunt u gemakkelijk de verplichte meldingen doen die nodig zijn bij het verplaatsen van dieren. Ook wordt de ingelezen data automatisch verwerkt waardoor de kans op fouten minimaal is. 

Icon Passie

Passie

Met onze passie voor de vee- en foodbranche helpen we klanten graag efficiënter te werken. We houden van ons vak en ontzorgen klanten graag.

Icon Partner

Partner

Bij Twaka handelen we proactief en regelen we alles tot in de puntjes. We zijn bereid in u te investeren en hopen dat u dat ook doet. Door intensief samen te werken zijn we in staat waarde toe te voegen.

Icon Proces Kennis

Proceskennis

Uw proces is leidend. Bij Twaka werken mensen die ook aan uw kant van de tafel gezeten hebben. Zo weten we de juiste prioriteiten te stellen.

Icon Kortelijnen

Korte lijnen

Heldere afspraken, persoonlijke betrokkenheid en direct contact. We zijn er voor je als je ons nodig hebt!

Icon Flexible

Flexibel

Uw producten en processen wijzigen continu. Wensen en eisen veranderen. Wij veranderen met u mee.

Icon Samenwerken

Samenwerken

Bij Twaka zijn we ervan overtuigd dat we door samen te werken efficiënter zijn en meer kunnen bereiken. Waarom moeilijk doen als het samen kan?