Software van TwaKa

Met onze softwareoplossingen kunnen we u compleet dekkende pakketten aanbieden. Of u nu op zoek bent naar softwarepakketten voor de veehandel en -teelt of voor foodprocessen, TwaKa’s softwarepakketten bieden alle mogelijkheden.

Voor de veehandel en -teelt kunt u kiezen uit vier administratieve pakketten die betrekking hebben op veehandel, -transport, -export en het registreren van aan- en afvoergegevens. Al deze pakketten bestaan uit vier modules die ervoor zorgen dat uw volledige administratieve proces wordt gestroomlijnd.

De foodsoftware van TwaKa optimaliseert alle administratieve processen die bij het slachten van dieren van toepassing zijn. Zo heeft u een helder overzicht en betere traceerbaarheid van het vlees. De vier modules van het Slachterij-pakket zorgen ervoor dat de gegevensstroom van aanvoer tot dagafsluiting helder zijn. Daarnaast zorgt de integratie van ons ‘van boer tot bord’-principe ervoor dat verduurzamings- en milieuaspecten, zoals CO2-inzichten, per stap toegevoegd kunnen worden. Zo draagt TwaKa software bij aan het toekomstbestendig maken van uw operatie.

Icon Passie

Passie

Met onze passie voor de vee- en foodbranche helpen we klanten graag efficiënter te werken. We houden van ons vak en ontzorgen klanten graag.

Icon Partner

Partner

Bij Twaka handelen we proactief en regelen we alles tot in de puntjes. We zijn bereid in u te investeren en hopen dat u dat ook doet. Door intensief samen te werken zijn we in staat waarde toe te voegen.

Icon Proces Kennis

Proceskennis

Uw proces is leidend. Bij Twaka werken mensen die ook aan uw kant van de tafel gezeten hebben. Zo weten we de juiste prioriteiten te stellen.

Icon Kortelijnen

Korte lijnen

Heldere afspraken, persoonlijke betrokkenheid en direct contact. We zijn er voor je als je ons nodig hebt!

Icon Flexible

Flexibel

Uw producten en processen wijzigen continu. Wensen en eisen veranderen. Wij veranderen met u mee.

Icon Samenwerken

Samenwerken

Bij Twaka zijn we ervan overtuigd dat we door samen te werken efficiënter zijn en meer kunnen bereiken. Waarom moeilijk doen als het samen kan?