Food

Twaka is uw partner voor alle oplossingen die te maken hebben met de automatisering van uw foodprocessen. Wij ontzorgen u in alle registratiepunten van deze processen. In combinatie met onze overige systemen en software ondersteunen wij in het gehele proces.

Twaka Tijdlin

Het hele proces in kaart

De Twaka Food-modules hebben een directe koppeling met de overige Twaka-modules, gericht op de veesector. De data die hier ontstaan, gebruiken we in de modules voor de foodsector. Momenteel zijn we actief in de runderen- en kalverensector, maar u kunt onze producten ook voor andere sectoren inzetten. Vis, kip en vegetarisch zijn voor ons geen probleem.

Met onze foodmodules zijn we in staat het hele proces te bewaken, vanaf de ontvangst van de goederen tot en met het verladen. We hebben diverse informatiemodules, zoals weegterminals. We werken ook met Android-scanners, zodat u flexibel en niet gebonden aan een locatie uw werk kunt uitvoeren. Dit is praktisch voor bijvoorbeeld voorraadbeheersing en orderpicking.

ERP mogelijkheden

Om het hele proces te beheren, bevatten de Twaka Food-modules ook een ERP-laag waar u inkoop, productie en verlaadorders kunt invoeren. Ook het maken van de benodigde documenten is volledig geïntegreerd. Binnen ons ERP kunt u ook alle vormen van facturatie verzorgen en deze doorvoeren naar uw boekhoudpakket.

Met de Twaka Food-modules kunt u het hele proces beheren. Hiermee wordt het erg gemakkelijk om te traceren en rendementsinzichten te krijgen. Het verkrijgen van KPI’s is ook direct vanuit de software te realiseren. Met Twaka Food bent u klaar voor de toekomst!